Westin roofvis specials...

groot assortiment kunstaas, hengels en accessoires nu in onze winkel!

 

Lekker luieren in je eigen tuin!

Frans de Witte heeft een groot Lafuma-assortiment voor in de tuin...

Dit jaar wel in bad?

Intex zwembaden en accessoires ...

 

Grote collectie schoenen!

Lowa, Meindl, Grisport, Merell; meer dan 200 modellen ...

Trekkerstenten? In Houten! 

Samen met Bever de grootste collectie van Nederland...te zien op onze tentenshow!

Trekkerstenten? In Houten! 

Samen met Bever de grootste collectie van Nederland...te zien op onze tentenshow!

Grote collectie slaapzakken!

Nomad, Highlander, Robens, Polydaun, Vango...

Grote collectie slaapmatten!

Thermarest, Nomad, Jackwolfskin, Robens, Vango, ...

Reistassen & rugzakken

Eascycamp, Nomad, Outwell, Vango, Vaude, Jack Wolfskin, Deuter, Eagle Creek, ...

Reistassen & rugzakken

Eascycamp, Nomad, Outwell, Vango, Vaude, Jack Wolfskin, Deuter, Eagle Creek, ...

Robens tenten; al sinds het begin in de collectie...

Al vele jaren hebben wij Robens tenten in onze collectie. De laatste paar seizoenen hebben wij gekozen voor de wat grotere modellen die heel geschikt zijn voor de actieve kampeerders die wel comfort willen maar toch wat lichter willen reizen. Bekijk hier onze collectie..
 

Robens Adventure Tenten

Groepen van drie tot zeven mensen zullen ervaren dat de woonruimtes van deze tentenserie ruim en aangenaam zijn en royale hoofdruimte hebben. Deze tenten zijn perfect voor families met oudere kinderen of groepen vrienden. Ze vormen een comfortabele basis voor een aantrekkelijke prijs voor avonturen in de openlucht en vakanties. Voor 2014 zijn er twee nieuwe modellen toegevoegd aan de Adventure serie, de Scenic 500 en de Scenic 700, die respectievelijk geschikt zijn voor vijf en zeven mensen. Alle tenten hebben de kleurencombinatie zand/dusk en hebben aanritsbare binnententen in plaats van het ring- en pinmechanisme waardoor ze sneller zijn op te zetten. Sommige modellen hebben een ingenaaid grondzeil en anderen hebben een uitneembaar kuipgrondzeil voor de woonruimte.

Outback

De Outback tentenreeks van Robens biedt duurzame en comfortabele kampeermogelijkheden voor gezinnen en groepen die van een ervaring in openlucht willen genieten. De HydroTex polykatoen wordt gemaakt uit technisch en uiterst ademend materiaal met een waterafstotende laag. De tenten hebben een aparte look, maar onderscheiden zich vooral door het comfort dat ze bieden bij warm weer. De geüpdatete reeks Outback tenten is gebruiksvriendelijk en ruim en biedt royale hoofdruimte. Alle tenten hebben nu een hangende zip-in binnentent om de tent snel te kunnen opzetten, in plaats van het ring- en pinmechanisme.